Bedrijven

Scannen

Kopieyou heeft gekozen voor de Scantech scanner. Het is een zeer nauwkeurige 3D hand-scanner De scanner legt tot 16 frames per seconde vast, en elk frame hiervan is een 3D-beeld. De scanner legt kleurinformatie van 24 bits per pixel (bpp) vast met een resolutie van 1,3 megapixels (MP). De output formats zijn: OBJ, PTX, STL, WRML, ASCII, AOP, CSV, PLY.

Printen

 U kunt uw 3D CAD file aanleveren als .STL, VRML, PLY, 3DS, FBX of ZPR bestand. Kopieyou maakt gebruik van de nieuwste 3D PLA printers. Ook kunnen wij in SLS printen. De techniek is op vele gebieden toe te passen, zowel voor het prototypen van technische producten.

Extra printcapaciteit

Wij bieden daarnaast ook extra printcapaciteit van 7 x 24 uur voor bedrijven die op korte termijn meer moeten produceren dan de eigen machines aankunnen.

Begeleiding product

Wij kunnen, naast het uitprinten van uw scan of ontwerp met de poederprinter, u ook begeleiden met het vervaardigen uw scan- of tekenontwerp in een ander materiaal (zoals aluminium en kunststof).

Printen van ontwerp

U heeft zelf uw eigen 3D-ontwerp en wilt een prototype. Aanleveren in bestandsformat, vrijblijvende prijsopgave!

Lees meer: Printen van ontwerp
Scannen van voorwerpen

Heeft u een onderdeel dat vervangen moet worden? Kopieyou kan grote voorwerpen inscannen, en we kunnen de mogelijkheden bekijken van vervangend materiaal.

Lees meer: Scannen van voorwerpen
Scannen en printen

Niet alles is eenvoudig te tekenen. Scannen zorgt voor precisie, nieuwe specificaties kunnen toegevoegd worden en het resultaat wordt snel en precies geprint.

Lees meer: Scannen en printen

Kleurgetrouwe maquettes en schaalmodellen, inclusief eventueel interieur.

Lees meer: ongetiteld bericht 831